Welcome

Forgot Password?
Online Members
None
Online Guests: 9
Page Counter
12,958
News
Call of Duty: Black Ops II krijgt uitbreiding Revo
19th Jan 2013 · Wimpeee · 0 Comments · Likes · Like

Via winkelketen GameStop is uitgelekt dat de eerste uitbreiding voor Call of Duty: Black Ops II op 29 januari onder de titel Revolution verschijnt. De dlc bestaat uit vier multiplayer-maps en een Zombie-map. In de dlc is bovendien een nieuw wapen opgenomen, de Peacekeeper SMG.

Een oplettende bezoeker van een GameStop-winkel zag een poster hangen van een nog onaangekondigde uitbreiding voor Call of Duty: Black Ops II, de shooter die Activision half november vorig jaar op de markt bracht. Volgens de poster bevat de dlc, die Revolution heet, de multiplayer-maps Hydro, Grind, Downhill en Mirage.

Verder bevat de dlc de Zombie-map Die Rise en een nieuw wapen in de vorm van de Peacekeeper SMG. Volgens de poster verschijnt de dlc op 29 januari en maakt het pakket zijn debuut op Xbox Live. Het is aannemelijk dat Revolution ook voor pc en PlayStation 3 verschijnt, al maakt de poster niet duidelijk wanneer. Uitgever Activision heeft het bestaan van Revolution, de eerste uitbreiding van Black Ops II, nog niet bevestigd. Er was kort een referentie naar de dlc te vinden op een forum van de uitgever, maar die is inmiddels weer verwijderd.

Het is de eerste keer dat er een wapen opgenomen is in een uitbreiding voor een Call of Duty-game. Infinity Ward, de maker van voorganger Call of Duty: Modern Warfare 3, kreeg het niet voor elkaar om een extra wapen aan de game toe te voegen doordat er niet genoeg ram vrij was bij de consoleversies van de game, stelde producer Mark Rubin in een interview. Kennelijk is het Treyarch, de studio achter Black Ops II wel gelukt om genoeg geheugenruimte vrij te maken voor een extra wapen.

Black Ops 2 pakt de Prestige Masters aan
19th Jan 2013 · Wimpeee · 3 Comments · Likes · Like


Tegenwoordig komen steeds meer mensen met de titel 'Prestige Master' je Black Ops II multiplayerspel binnenvallen. Vaak zijn ze dan binnen 3-4 dagen 'Prestige Master' geworden, wat natuurlijk onmogelijk is wanneer je het spel normaal zou spelen. Daar komt bij dat wanneer je deze 'Masters' in je team hebt ze ook nog eens niet goed blijken te zijn in het spel. Dit frustreert de Black Ops II spelers enorm. Raak jij ook zo gefrustreerd van deze zogenaamde 'Prestige Masters'? Dan is er nu goed nieuws.

David Vonderhaar stelt de legale spelers gerust door een volger op twitter antwoord te geven op de vraag of er ook gevolgen zijn voor het illegaal verkrijgen van de prestige statussen. Het antwoord hierop is ja, hier zal wat aangedaan worden. Dankzij dit geruststellende antwoord kunnen veel gamers met een gerust hart verder spelen. Maar wanneer er wat aan gedaan gaat worden is nog onbekend.

RSS Feed
Chat Box
Roster

Roster

No members are in this roster right now.
Events
Recent Topics

Vervoer
venomtukker
19th Jan 2013 · Last

Login
Confirm
19th Jan 2013 · Last

Welkom
Confirm
19th Jan 2013 · Last
Top Posters
raffkris
243 posts